FEDT, jeg skal ikke på slankekur

Det er d. 1 Januar og jeg må indrømme, jeg er lidt træt. Det er dagen derpå, og det blev lidt sent, inden jeg kom i seng i går. Jeg har to dejlige drenge som elsker at være oppe til sent Nytårs aften, så selvom jeg personligt godt kunne gå i seng lidt over midnat, bliver det altid senere, men hvor er det dog en fantastisk glad og hyggelig aften.

Hvor er det dog fedt at vågne op her 1. januar;

Jeg har ikke dårlig samvittighed

Jeg har ikke brugt juleferien på at finde den rigtige slankekur.

Jeg skal ikke tage stilling til alle de fitness tilbud der drøner rund i medierne i hele jan. Og langt ind i året.

Jeg skal ikke sulte mig selv, fordi jeg har gået lidt ekstra til den i julen.

Jeg kan bare læne mig tilbage og koncentrere mig, om det der er vigtigt i mit liv, det der betyder noget for mig og det er fedt.

Tidligere var det som om, jeg bar rund på en tung kappe, som jeg bare ikke kunne få af. Uanset hvor meget jeg hev og sled i den, blev den på. Indtil jeg på magisk vis fandt knappen og lærte hvordan jeg skulle knappe op.

Jeg har altid vidst at der måtte være en anden måde at leve på, end det her slankekur ræs. Det var fantastisk af finde løsningen, der fungerede for mig. Og faktisk endnu mere fantastisk at hjælpe andre, til et liv uden slankekure.

Det har givet mig en metal frihed, som jeg aldrig havde turde håbe på kunne blive virkelighed.

Jeg håber også du finder den helt rigtige vej til et liv uden slankekur.

Kærlig hilsen og rigtig godt Nytår

Jette

Facebook gruppe: Aldrig mere slankekur
Sessioner: http://jdbodyandmind.dk/en-mands-forloeb/Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *