Det skete da jeg bad om hjælp

Det er ok at bede om hjælp, der er bare nogle ting som kan være svære, at håndtere på egen hånd. Og at skulle bryde et livslangt mønster kan være et af dem.

Jeg kendte til principperne bag de 4 trin i et stykke tid, inden jeg besluttede mig for nu skulle det være. Og selv om jeg startede op på dem, havde jeg denne indre dialog i en lang periode efter.

Dialogen gik ud på om det virkede og jeg synes at det gik for langsomt med vægttabet . Så tog jeg lidt på, så tabte jeg mig igen. Da jeg gik i gang, havde jeg stadig den overbevisning at quick fix, var den måde at jeg bedst kunne tabe mig på. Jeg mærkede også, hvordan mine følelser kom op til overfalden og det var faktisk lidt udfordrende for mig at skulle mærke mig selv så meget.

Men den dag hvor jeg valgte at tage ansvar for mig selv, den dag skete den store forandring. Det er svært at sætte ord på, men jeg begyndte at føle mig hel indeni.

Jeg valgte samtidigt at søge hjælp, i hypnoterapien. Nogen af mine klienter kan selv, de fanger principperne ret hurtigt og kører der ud af. De giver slip på deres gamle overbevisninger, uden hjælp.

Men hvis du er en af dem, som er udfordret på at følge de 4 trin, er det ikke unormalt og jeg vil helt klart foreslå dig at søge hjælp, hos en du føler der kan hjælpe dig.

Det du får ud af at søge hjælp:

Er denne frihedsfølelse, at du faktisk kan spise det du har lyst til.

Du får overskud til andre projekter i dit liv, parforhold, børn, arbejde.

Mange af de ting du vil komme til at arbejde med, vil styrke dig i forhold til dit selvværd, så du kan se verden på en helt anden måde, end du gør i dag.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *