Nå, nu er pasta lige pludselig ok at spise, hvad mener du ?

Jeg var ude og køre bil i onsdag og der hørte jeg P3 og de to værter sad og snakkede om mad og slankekure. Og det fantastiske var at der er åbenbart kommet en nu undersøgelse, hvor de havde hørt at nu måtte man gerne spise hvid pasta, bare man ikke spiser for meget.

Jeg kunne jo ikke være mere enig, du må gerne spise pasta, men nu er spørgsmålet, hvad er ikke for meget? Det er noget jeg kommer meget mere ind på min online kursus.

Læs mere

Men jeg vil da sige vi er kommet til et sted, hvor vi er tilbøjelig til at være ekstreme. Enten spiser du for meget, du skal lige have det ekstra stykke mad eller du skal have den ekstra pose slik, selvom du ikke er sulten. Hvorfor, fordi du kan....
Eller du skære alt væk af en bestemt madvare, så du ikke behøves at tænke over hvor meget du putter i munden.
Du dyrker så meget sport, så du kan holde vægten nede, selvom det er hårdt lige nu, er det bare nemmere.

Kunne alle ovenstående punkter, bare en forklædning for, at du faktisk ikke rigtig vil eller har tid til at mærke dine følelser og kende dine egne behov? Har du nogen sinde tænkt, hvad der ligger bag?

Jeg mener at alle madvarer er lovlige. Og jeg har selv prøvet det på egen krop og set successen hos mine klienter. Det kræver bare at du er villig til at lære at lytte til din egen krop og hvad den har brug for.

Det kræver en ny tanke gang og det kræver at du er villig til at arbejde med dig selv og tage imod hjælp, fra dine omgivelser. Det er ingen quick fix, men et længere varig projekt.

Men det er fantastisk at nå der til, hvor du bare ved at du aldrig har brug for slankekur igen, det giver overskud til: Arbejde, familien, venner og fritids aktiviteter.

Så begynd at mærk dig selv

Kærlig hilsen

JetteSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *