Sådan får du resultater på vægten

På mit sidste kursus, mødte jeg en flot kvinde, hun havde en fantastisk udstråling. Min første tanke om hende var, at hun umiddelbart var her, ikke for at tabe sig, men for at lære at leve et liv uden slankekur.

Jo mere jeg lærte hende at kende, fandt jeg ud af, at hun havde meget ringe tanker om sig selv og den person hun var. Og at hun havde den overbevisning, at hun først var fri til at gøre, hvad hun ville og være den person hun ønskede at være, når hun så ud på en bestemt måde og havde tabt sig et vis antal kiloer.

Det interessante ved hende var, jo mere hun åbnede munden, og fortalte om, hendes forhold til mad og hendes afhængighed af slik, brød osv., ændrede hendes udseende og udstråling. Nu lignede hun, en kvinde som godt kunne trænge til at tabe sig lidt, samtidigt med blev hun usynlig.

Hun var så fokuseret på tallet på vægten, at da hun ikke tabte sig med det samme og der mener jeg inden for de første 14 dage, gik hun i baglås og gjorde som hun tidligere havde gjort, blev ved med at søge efter nye kure, nye quick fix.

Jeg tror der er mange som har det på den måde. Hele deres fokus er på vægten og ikke hvordan de har det med dem selv og deres liv. Det er en af de grunde til at vægten ikke falder. Alle de kursister som har succes med at tabe sig, vælger at flytte deres fokus til andre dele af deres liv.

Ændre dit fokus og du vil få resultater.Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *