Kan du ikke gøre lidt ekstra ?

Jeg løber! Jeg løber faktisk 3 gange om ugen, hvis jeg kan komme til det. Der kan være noget der forhindre mig, så som møder, ekstra travlt i klinikken, kurser osv.
Men ellers løber jeg 3 gange om ugen, ca. ½ time hver gang. Jeg løber ikke spec. stærkt, men i det tempo, jeg synes passer mig. Til gengæld får jeg som oftest klaret hele verden situation, imens jeg løber, jeg får masser af ideer.
Noget jeg ikke tidligere fik når jeg løb var energi. Som du sikkert ved er der mange som lokker med, at hvis du går i gang med en sportsgren, vil du få meget mere energi, det bliver som oftest skrevet i dameblade som lokke middel, for at du hopper på en ny slankekur.
Jeg har tænkt, jamen det er nok bare mig og jeg brugte motionen til et pusterum i min hver dag. Men en dag valgte jeg for at teste mig selv, at løbe 45 min.. Utrolig nok skete der noget magisk i min krop og energi niveau. Jeg fik meget mere overskud, min krop fik det helt vild skønt, det var som om at min indre energi hævet sig til et helt andet niveau.
Så hvilken fornemmelse har dit sind og krop efter motion, Træt eller frisk ?

OPS! Jeg kender en kvinde som opgav sporten, for hun blev dårlig efter motion, hovedpine nærmest, migræne anfald med kvalme og meget træthed. Det kan skyldes spændinger i kroppen også hoppe rund som hun eks. gjorde i step, så provikere du altså disse spændinger, men en omgang zoneterapi med massage eller din fortrukken behandlingsform, kan løse problemet.

Så vær opmærksom på om der er noget i din krop, som lige skal fikses før du kaster dig ud i sporten.

ta' en fantastisk dag.

Ønsker du at have fokus på dine ønsker, drømme og tanker

Er du nysgerrig ?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *