Dræner den dårlige samvittighed dig for energi ?

I går blev jeg inspireret af en af mine klienter til at skrive dette blok indlæg.

Kender du det der med, at du er kommet ind i en god rutine med at dyrke motion. Det kan være alt: løb, spinning, motionscenteret, Zumba, o.i.

Men hvad sker der, du bliver syg, der er ekstra møder på arbejdet, i børns skole eller du får en skade. Også sker der noget sjovt ved os mennesker, vi overbeviser os selv om, at vi er faldet i. Når du har overbevist dig selv om dette, så har du lidt et nederlag, også er det 100 % svære at komme op på hesten igen.
Det er sjovt nok, for det er bare noget der forgår inde i din hjerne.

For hvis du der imod fortæller dig selv, at det er helt ok, at du en periode ikke har haft mulighederne for at komme af sted og  du lægger den dårlige samvittighed på hylden, så er det meget nemmere for dig at komme i gang igen.
Hvis vi nu siger, at du går til Zumba 2 gange om ugen og du har fået hold i ryggen og du lige skal bruge 2 uger på behandling og komme ovenpå igen, så er det 4 gange på et helt år, at du ikke kommer af sted, hvor meget tror du at det gør ved din krop, at holde den pause ?
Hvis du nu sidder og siger ja, men det sker ret ofte at jeg holder pause, fordi der kommer andre ting i vejen? Så skulle du måske se på om den type motion du har valgt, om den passer ind i din livsstil ?

I tilfældet af skader, så du ikke kan dyrke den motionsform du plejer, kan du altid erstatte den med en anden form for motion. Med de typer jobs vi har i dag, er styrketræning rigtig god og det kan du sagtens gøre derhjemme.
Også har du alligevel fået dig rørt og fået frigivet alle de skønne endorfiner i kroppen, som styrker dig som menneske.

Giv slip, på gamle overbevisninger og skab det liv du ønsker.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *