Hvordan kom Lone af med sin afhængighed

Hvad er afhængighed ?

Jeg kan huske, at vi på skolen lærte, at når du skal have et glas hver dag, er du faktisk allerede afhængig .

Der bliver kørt nok af skræmme kampagner om hvad Sukker, Cola, Light produkter gør ved os. Disse kampagner er jo gode, for der kommer en bevidsthed om, hvad produkterne indeholder og hvilken Konsekvens de har, når vi indtager for meget af dem.

Plusset ved disse skræmme kampagner, at det ikke er godt for os, er at det får enkelte mennesker til at stoppe deres vaner og skifte til noget mere sundt.

Men minusset ved dem er, at nogen mennesker har det modsatte virkning og derved aktiverer den dårlige samvittighed og skaber en ond cirkel hos personen, som så gør at de indtager mere af de forbudte madvarer og derved slår sig selv oven i hovedet og skaber et dårlige selvværd, som igen får dem til at trøstespise.

Lone troede engang at hun var afhængig af Cola light!

Og tro mig i den verden hun arbejdede i er det rigtig fy. Hun havde rigtig dårlig samvittighed over, at hun havde denne last og følte hun sig måske også lidt svag, fordi hun ikke bare kunne holde op. Men det var hendes frihed, hendes koffein, da hun ikke var så vild med hverken kaffe eller the, så når hun var træt var det den, som hev hende op.

Mange kan forholde sig til ovenstående problem incl. mig selv, så udefra person erfaring og sparring hjalp jeg, Lone til at ændre sine overbevisninger til følgende:

1. Jeg vil aldrig mere have dårlig samvittighed over, at drikke en cola igen.
2. At jeg ville aldrig mere ligge under for, at jeg skal drikke Cola igen.

Udfra ovenstående fandt Lone ud af, at hun faktisk ikke var afhængig, det var bare noget hun havde bildt sig selv ind.

En simpel måde, at du selv kan komme af med din afhængighed:

En Succesfuld måde at erstatte en madvare eller drikkevare du føler du er afhængig af: er at erstat det med en anden lidt sundere mad eller drikkevarer. Som du også godt kan lide.

Eks.: Cola – Saftevand
Vingummier – tørrede mango

Prøv det og giv gerne feedback på hvordan det virker for dig.

Det er selvfølgelig en proces og der er ingen tvivl om, at Lone kom hurtigere i mål, ved at benytte sige af Dtreatment behandling.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *