Du er dejlig, bare som du er

Jeg er dejlig bare som jeg er

Det er interessant, hvordan vi opfatter det tal der står på vægten. Hvor stor betydning det har for vores velbefindende, om vægten fortæller 65 eller 66 kilo, især hvis vi har en opfattelse af at vi burde veje 60 kilo.

Jeg tænker at det faktisk at sjælden at vi går ind og mærker, hvordan har jeg det ? Også lytter til de signaler kroppen fortæller os.

Jeg har både været der, hvor tallet på vægten havde stor betydning for hvordan jeg gik ud i verden.

Og jeg har også været til det sted, hvor jeg ikke rigtig lyttede til, hvordan jeg havde det og hvad jeg i virkeligheden havde brug for.

Jeg møder rigtig mange klienter, som har det på samme måde og har helt glemt at lytte til sig selv og hvad de i virkeligheden har brug for.

F.eks en af min tidligere klienter:

Hanne som var afhængig af det her kick, hun fik ved at gå på vægten hver morgen og se at hun havde tabt sig nogle gram. Hvis så vægten ikke var nedad af gående så fik hun det dårlig med sig selv og begynde at finde nye måder at tabe sig på.

Udfra min erfaring er der rigtig mange især kvinder som har det på den måde.

Jeg synes ikke det er en dårlig ide at gå på vægten. Hvis bare du ikke gør det hver dag, det er helt ok med lidt kontrol, bare det ikke bliver en af besættelse.

Jeg mener bare at du også er nød til at begynde at mærke din krop, hvad har den brug for. Det kan være at du ikke er det sted lige nu, men du kan træne din krop op til det, ved at være opmærksom på hvordan du har det.

Så giv vægten en pause og se dig selv i spejlet og se hvor dejlig du er.

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *