Brevkasse

Skriv dit spørgsmål til mig på jette_dyrhoj@outlook.dk.
Dit svar vil blive offentliggjort i min blok og i nyhedsbrevet, så husk at skrive under med det navn du ønsker at få offentliggjort.
Jeg svare tilbage så hurtigt, jeg kan.

Kærlig hilsen

Jette Dyrhøj

Læserbrev 12012017:

Hvordan taber jeg mig på maven

Kære Jette
Jeg vil gerne tabe mig på maven, men jeg er meget i tvivl om, hvad der virker. Jeg har været på slankekur og tabt mig 4 kilo, men tog det hele på igen. Det sted jeg ønsker at tabe mig, er på maven.
Hvad kan jeg gøre?
Med venlig hilsen
Mig

Svar

Kære Dig!
Som du selv er kommet frem til, så virker slankekure ikke. Det har en her og nu virkning, men når hverdagen rammer dig, så tager du det hele på igen.
Det du skal, er at finde en naturlig måde for dig at spise på. En måde hvor du har mulighed for, at spise noget af det du holder af, men ikke overspise.
Det er vigtigt, at du begynder at mærke efter, hvad din krop har brug for, i stedet for hvad dit sind har lyst til.
En super god måde at blive skarp på ens spisevaner er, at skrive ned i en periode, hvornår det er du spiser og hvad der får dig til at spise sådan. Her tænker jeg på om det er sult, eller det er følelser.
Den bedst mulige måde at slanke et område på er, at træne det område intenst. Dvs i dit tilfælde vil mavebøjninger eller planken være perfekt. Så hvis du elsker at lave mavebøjninger eller planken, så gør det. Men hvis du hader det, så det en dårlig ide. For så vil der ikke gå ret lang tid før du falder tilbage til gamle vaner.
Når det gælder motion, find altid den motionsform der passer ind i din livsstil. Der er rigtig mange motionsgrene, som sekundært træner maven og når du først har fået rusen af at dyrke motion, kan du måske udvide til mere intens træning, af maven.
Som jeg underviser mine klienter i, handler det kortsagt om at arbejde med dig selv som et helt menneske og det er det der giver et permanent vægttab.
Ta’ en dejlig dag

Kærlig hilsen
Jette