Det siger mine klienter

Hvad har du fået ud af behandlingen/forløbet hos mig ?

Jeg havde taget 10 kg på inden for 2 år på grund af trøstespisning

Jeg fik en tid hos Jette og bestilte også en ny tid efter min første behandling. Men efter to dage kunne jeg mærke, på mig selv, at jeg havde en enorm overskud og var klar på hvad jeg skulle fokusere på for at slippe min trøstespisning

Nu næste 2 måneder efter er jeg ikke faldt tilbage i mine gamle vaner, men skulle det ske, at jeg falder i det igen, er jeg helt klar på at tage flere hypnose behandlinger. Med det resultat jeg opnåede med den første behandling og vil helt sikkert forsætte med at komme hos Jette.

Lillian

"Det er nemt, og jeg tænker ikke rigtigt på det. Jeg har ikke den der snurren i hovedet, som jeg har haft tidligere når jeg lagde min kost om"

"Det er nemt, der er ikke mange ting der skal ændres. Og jeg kan stadig få lov til at spise noget lækkert."