Online kursus: Tab dig på den fede måde

Tab dig på den fede måde

Et forløb på 3 mdr. hvor du lærer, hvordan du undgår at gå på slankekur - genvinder din naturlige vægt, imens du lærer dig selv at kende. Og meget mere end det.....
Tilmelding

Kender du det:

Hvor tøjet er begyndt at stramme ?
Hvor du har svært ved at være i din egen krop ?
At du snart har prøvet alle slankekurer, og du føler at din forbrænding er helt rund tosset ?
Men du ved også, at du er nød til at gøre et eller andet. Du kan nemlig ikke holde ud at se dig selv i spejlet ?
Du er egentlig ret god til at overholde en slankekur, men når hverdagen rammer dig, ryger du af sporet. Udfordringen for dig kan bl.a. være  når du får gæster eller det er weekend, at du føler, at der skal serveres noget ekstra lækkert mad, med vin og dessert til.
Eller efter en lang, måske hård dag, føler at du har brug for en belønning eller et plaster på såret. Du starter ubevidst en indre dialog op, som går ud på om du skal overholde kuren eller om du lige skal tillade dig at spise et eller andet lækkert. Det ender som oftest med at du tømmer skabene for is, slik, chips eller hvad du ellers lige har. Og bagefter står du med dårlig samvittighed. På den måde falder din slankekur på gulvet igen og du ser hvordan din vægt begynder langsomt, men sikkert at stige. Du er måske begyndt at tvivle på dig selv, om du overhovedet har styrken til at ændre din livsstil.

Så hvad gør du ?

Det kan være at du tænker, at løsningen er at søge videre, for der må jo findes den helt rigtige kur for dig derude.

Men løsningen er :

Den helt rigtige kur findes ikke, jeg ved det, jeg har været, hvor du er nu. Det er gang på gang bevist bl.a. læger og sundhedsvæsnet at slankurer ikke virker. Da du ikke finder ind til kernen i, hvorfor du tager på.
Ud fra egen livserfaring og uddannelse som hypnoterapeut og NLP Coach, har jeg sammen sat 4 trin, du skal igennem for at tabe dig på den fede måde:
1.Find ud af hvordan den naturlige måde for dig at spise på.
2. Find ind til kerne i, hvorfor du spiser som du gør.
3. lær, hvordan du håndterer dine følelser og undgår at spise på dem
4. Find den motions form, der passer ind til dig og din livsstil.

Det virker

Det virker, fordi du lærer at mærke dig selv og finde ind til dine behov. Samtidigt er det nemt og du har stadig mulighed for at spise de "forbudte madvarer" Du vil få et mere afslappet forhold til mad og dig selv. Du vil blive god til at spotte, hvis du er begyndt at falde tilbage i gamle vaner og du igen begynder at spise på dine følelser. Du vil vide lige hvad der skal til for at få dig på rette spor igen. Din forbrænding kommer i balance igen. Du vil få frigjort energi og tid til at kunne koncentrerer dig om andre dele af dit liv. Og bedst af alt du lærer, at du aldrig er nød til at gå på slankekur og overtræne igen.

Feedback fra tidligere klienter:

" Det er nemt, og jeg tænker ikke rigtigt på det. Jeg har ikke den der snurren i hovedet, som jeg har haft tidligere når jeg lagde min kost om"
"Det er nemt, der er ikke mange ting der skal ændres. Og jeg kan stadig få lov til at spise noget lækkert."

Kurset er ikke til alle, men til dig:

Som ikke gider slankekurer mere.
Som er klar til at tænke anderledes.
Som har lysten til at arbejder med dig selv.

Det er ikke til dig:

Som er til et quick fix.
Som elsker at tælle kalorier
Som ikke ønsker at mærke dig selv.

Hvad får du for din investering:

1. forløb hvor du får input de første 3 mdr., men en gruppe, som altid er der for dig og støtter dig online.
2.modul: En video: lærer du hvad overbevisninger kan gøre ved dig og din vægt. Du lærer, hvordan du spiser naturligt.
3.Modul: En video: Lærer du, hvordan du kan finde den rigtige motions form for dig. Du begynder at arbejde med dine overbevisninger.
4.Modul: En Video: Her kommer vil til at arbejde endnu dybere med dine udfordringer omkring slankekurer og mad.
5.Modul: En Video: Lærer du om de udfordringer, der kan komme når hverdagen rammer dig, samt får de værktøjer, der skal til for du kan klare dig igennem: Travle perioder, sorg, fester, ferie osv.
Så snart du har betalt bliver du tilmeld en lukket Facebook gruppe, hvor der ligger en velkomst video, hvor du her kan begynde dit arbejde med dig selv.

Bestil kursus nu og få forløbet til kun 899,- og få bonus: skriv dine succes og udfordringer til mig pr. mail og bliv coached på udfordringen.

Tilmeld dig nu
Første Video:
Anden Video:
Tredje video: , herefter kommer løbende øvelser
Fjerde Video:

Om Jette Dyrhøj

Jeg har den overbevisning, at det er ikke nødvendigt at gå på slankekur, for at have et sundt og godt liv. Tværtimod kan en slankekur ødelægge ens selvværd og udseende. Jeg har selv været på slankekur bølgen, siden jeg var teenager og har fået tilført mig en masse hæmmende overbevisninger igennem årene. Det toppede da jeg tog min første uddannelse og arbejde i tekstil branchen. Det fandt jeg ud af hvor "vigtigt" udseende var. Jeg fandt også ud af, hvor svært det var for mig at holde min vægt nede, når man som mig ikke dengang fungerede i et ekstremt stresset miljø og elsker lækkert mad. Selv da jeg fuldstændigt skiftet erhverv og bevæget mig ind i den alternative verden, kæmpede jeg med slankekuren og det blev ikke nemmere, da jeg fik mine to dejlige drenge. Men min indre styrke og tro på at der er et andet alternativ til slankekur ræset. Samt mine uddannelser indenfor  kroppens fysiske og psykiske balance. Har gjort at jeg i dag har hjulpet mig selv og hjulpet andre med at få et bedre forhold til dem selv og deres udseende.

FAQ

Er det en form for kost omlægning ? Ikke rigtigt, men du vil nok opleve, at der skal nogle få ændringer til. Kan jeg være med, hvis jeg er sukker afhængig? Ja, helt sikkert, Det er noget vi også tager fat på under kurset.
Har det fanget din interesser tilmelding dig til :
Tilmelding