​1:1 session - skab forandring der holder

Når du er på vej et andet sted hen i dit liv er det vigtigt at stille dig selv de rigtige spørgsmål.

Det kan dog være svært, da man som oftest er farvet af sin opvækst og de oplevelser man har haft hen af vejen.

Hos os bruger vi NLP Coaching og hypnose til at finde ind til kernen, grunden til at det er et meget stærkt værktøj er fordi vi arbejder med underbevidstheden.

En af grundene til at det kan være svært at finde det rigtige svar er at man kører i forhøjet et gir, nogen vil måske kalde det at man har stress.

Hvis vi bliver opmærksom på det arbejder vi med en fysiologisk og mental styrkende behandling Body and Mind balance.

Få skræddersyet et forløb, som skaber den største succes hos dig

​Hvad er en hypnose og Nlp coaching:

​NLP står for neuro lingvistisk programming, det vil sige at den måde vi ser verden på er man programmeret til af forskellige påvirkninger, barndom, opdragelse ol. Ved at arbejde med din model af verden bl.a. igennem de rigtige spørgsmål kan du finde frem til det rigtige svar og det er uanset og du skal nå i mål med at blive selvstændig eller undgå at gå ned med stress i farten, og der ved spænde ben for dig selv i jagten på et fantastisk arbejdsliv.

Hypnose er at arbejde med undervisningen. Det går ud på at du i en afslappet (ikke sovende tilstand) kan arbejde med din underbevidsthed og få forløst det der blokere dig for at komme videre. Det kan være angsten for at få succes, angsten for ikke at være godt nok, overbevisningen at du er nød til at løbe stærkt for at gøre tingene godt nok ol..

Hvad er en Body and Mind Balance behandling:

​I dag bliver vi udsat for masser af påvirkninger udefra. Det kan komme alle steder fra lige fra arbejdspres til egne tanker.

Hvis du bliver udsat for press for lang tid, vil det kunne sætte sig som stress symptomer som nedenstående:

Tankemyldre

Socialfobi

Søvn problemer

Angst

Vrede

Fysisk ondt

Fordøjelsesproblemer

Hovedpine

Træthed

Følelsen af bare at være utilpas

Og selvom du arbejder med dit ønske job og er din egen chef, skal du passe på din krop og dit sind, for at kunne holde til presset eller tempoet.

Body and Mind Balance er især velegnet til behandlingen af en stresset krop og sind. Som oftest er du fokuseret på enten sindet eller kroppens ubalancer, derved sker der en skævhed i din helbredelsen, som resultere i en længere behandlingstid eller du aldrig bliver helt rask.

Udfordringerne kan være:

Ovenstående symptomer kan være et tegn på at din krop fortæller dig, at du er i farezonen for at få stress.

Stress er godt i små mængder, men hvis det bliver over en for lang periode begynder kroppen at tage skade.

Derfor er det vigtig at være opmærksom på at gøre noget ved problemet, inden kroppen og sindet brænder sammen.

Ved at kombineret behandling af både krop og sind i en Body and Mind Balance, vil du hurtigere komme i balance. Og derved opnå en hurtigere helbredelse.

Pris: 750 kr., for ca. 1-1 1/4 time.

Det du får for din investering:

​En halv times zoneterapi eller massage. Inden behandlingen start op, taler vi om hvad din udfordring er. Derefter finder vi sammen frem til hvad der er vigtigst for dig i denne behandling, hvis jeg finder det støttende i behandlingen, får du også øreakupunktur.

Derefter følger en halv time guidet meditation. Meditation bliver tilrettelagt efter dig og jeg kombineret det med hypnose værktøjer, så du på den måde for meste ud af behandlingen.

Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke har mediteret før eller er meget stresset, skal dit sind trænes i at meditere.

Derfor anbefaler jeg altid, at man i starten kommer 3-5 gang med max. 14 dage mellemrum, for at få den bedste udbytte af behandlingerne.

Ønsker du at understøtte behandlingen, med personlig udvikling. Anbefaler jeg at du kombinere behandlings forløb med en session, for at skabe mere permanent personlig succes.

​Da behandlingen også kan bruges som en skøn afslappende wellness behandling, hvor du får mulighed for, at lade op til en travlt hverdag.

Book nu

Få skræddersyet et forløb, som skaber den største succes hos dig.

Pris:

Pris på forløb efter aftale

1:1 session:

1.500,-

Body and Mind:

​750,-