Body and Mind Balance er især velegnet til behandlingen af en stresset krop og sind. Som oftest er du fokuseret på enten sindet eller kroppens ubalancer, derved sker der en skævhed i din helbredelsen, som resultere i en længere behandlingstid eller du aldrig bliver helt rask.

Udfordringerne kan være:

Tankemyldre
Socialfobi
Søvn problemer
Angst
Vrede
Fysisk ondt
Fordøjelsesproblemer
Hovedpine
Træthed
Følelsen af bare at være utilpas

Ovenstående symptomer kan være et tegn på at din krop fortæller dig, at du er i farezonen for at få stress.
Stress er godt i små mængder, men hvis det bliver over en for lang periode begynder kroppen at tage skade.

Derfor er det vigtig at være opmærksom på at gøre noget ved problemet, inden kroppen og sindet brænder sammen.

Ved at kombineret behandling af både krop og sind i en Body and Mind Balance, vil du hurtigere komme i balance. Og derved opnå en hurtigere helbredelse.

Pris: 750 kr., for ca. 1-1 1/4 time.

Det du får for din investering:

En halv times zoneterapi eller massage. Inden behandlingen start op, taler vi om hvad din udfordring er. Derefter finder vi sammen frem til hvad der er vigtigst for dig i denne behandling, hvis jeg finder det støttende i behandlingen, får du også øreakupunktur.
Derefter følger en halv time guidet meditation. Meditation bliver tilrettelagt efter dig og jeg kombineret det med hypnose værktøjer, så du på den måde for meste ud af behandlingen.
Du skal være opmærksom på, at hvis du ikke har mediteret før eller er meget stresset, skal dit sind trænes i at meditere.

Derfor anbefaler jeg altid, at man i starten kommer 3-5 gang med max. 14 dage mellemrum, for at få den bedste udbytte af behandlingerne.

Ønsker du at understøtte behandlingen, med personlig udvikling. Anbefaler jeg at du kombinere behandlings forløb med en session, for at skabe mere permanent personlig succes.

 

 

Da behandlingen også kan bruges som en skøn afslappende wellness behandling, hvor du får mulighed for, at lade op til en travlt hverdag.

Er der nu mulighed for at købe et gavekort, til en du holder af:

Gavekort