Om Jette


Jeg er Selvstændig, Terapeut, Underviser både online og live, Mentor, Mor.

Mit navn er Jette Dyrhøj. Jeg hjælper mennesker der lider af stress, med at blive på arbejdsmarkedet eller komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Efter at have været ansat en længere periode i design og Indkøbs branchen, valgte jeg at skifte branche og blev selvstændig i 2004.
Men efter en rutsjetur af et liv, uden rigtig at få behandlet mine adfærds mønstre (årsagen til min stress). Gik jeg ned med stress efter at have fået nr. 2 barn.

Jeg valgte at omlægge mine arbejdes vaner, private vaner og ikke mindst mine overbevisninger.

Det har gjort at i dag, når jeg står op om morgen glæder jeg mig til at komme på arbejde. Jeg nyder at være sammen med mine børn og mand. Jeg hygger mig sammen med mine venner. (Det betyder ikke, at jeg ikke møder modgang, bliver irriteret og kan føle at livet nogle gange er noget møg, men det er sjælden og jeg ved lige præcis, hvad jeg skal gøre for at ændre den tilstand)

Min Passion er at hjælpe dig med at skabe et liv, hvor du på trods af presset fra dine omgivelser, kan forsvare at gå på arbejde, samtidigt med at du også kan være der for din familie og venner.

Et liv hvor andre ikke kontrollere dig, MEN DU HAR KONTROLLEN.

Efter 15 år som selvstændig, og 20 år på arbejdsmarkedet, samt det at have stressen tæt inde på livet, kan jeg lærer dig de trin der skal til, for at du kan fungere på det arbejdsmarkedet og i privat livet, med de krav der bliver stillet i dag.

 

Jeg er Uddannet:

DHA Hypnotisør & Master Hypnoterapeut

International certificeret NLP Master Pratitioner hos Humi

International certificert NLP Pratitioner hos Humi

Mor til andet barn 2010

Mor til et barn 2007

Øreakupunktør 2005

Zoneterapeut 2006

Læge eksamineret massør 2004

Tidligere Indkøbs ansvarlig.

Før design assistent.

Du finder Mig hos JD Body and Mind, Marstrandsvej 8, 5230 Odense M, Tlf.: 51345183

Du kan måske også være interesseret denne:

http://www.akupunktur-smertefri.dk