Referencer

​​Vurderet 5 / 5 stjerner baseret på mere end 11 anmeldelser fra Facebook

​Jeg fandt Jette på nettet, da jeg søgte efter behandling, til mit nuværende sygdomsforløb. Jeg har været i et stressforløb i et år, og har derfor erhvervet mig en stressbelastningstilstand som også inkludere angst. En angst for ikke at være god nok.

Jeg købte et forløb ved Jette, som bestod af 2 x session & 2 x body and mind behandling. Første gang til behandling var en session. Noget som jeg aldrig har prøvet før! Men jeg blev guidet igennem sessionen og det var noget af det vildeste jeg har prøvet!

Jeg fik løst op for gamle traumer og angst, og fik givet mig selv en masse kærlighed mentalt. Jeg kørte derfra uden angst i kroppen, som jeg ellers var vant til at have, når jeg kørte i storbyerne.

Jette har formået, igennem hendes professionelle tilgang, glade og empatiske væsen, at hjælpe mig i mit forløb. Hjælpe mig med at slappe af, tro på mig selv, og give mig mentale opgaver, som kan bruges i hverdagen. Jeg har altid følt mig set, hørt og forstået når jeg kom til Jette.

Ved en behandling, nåede vi kun det halve af behandlingen, fordi jeg havde brug for at snakke med Jette, om noget jeg havde på hjerte. Som jeg sagde til Jette: ” Det gør ingenting at vi ikke nåede videre, jeg har fået en masse andet ud af det”

Jette elsker sit arbejde, og hjælper gerne med det hun kan. Det er altid hyggeligt at komme ned i Jettes klinik, som er rart indrettet.

Jeg kan på det varmeste anbefale Jette. Jeg kan mærke at jeg vil give mig selv, en behandling en gang i mellem, når jeg føler at det skal til.

22

Betinna

Jeg kan klart anbefale Jette Dyrhøjs kursus ”Master plan”På kurset lærte jeg, at få fokus på mine drømme og mål. At få afklaret vejen til at nå mine mål, og være bevidst om det næste skridt frem mod mit mål. De teknikker vi har lært på kurset, har jeg med godt resultat brugt i hverdagen – både på mit arbejde og privat. Jeg har fået megetmere med mig, end jeg havde forventet inden kurserne. Jeg giver Jette Dyrhøjs kursuser mine allerbedste anbefalinger.

lill2

Ulla

Godt til at få skærpet dit fokus mod dine mål, – og vær på vej.

lille

Christel Kjærås

Behandlingen hos Jette har givet mig mit lyse sind tilbage. Nu smiler jeg indvendig og tænker positivt.

Birthe K

Jeg har siden Maj 2016 kommet hos Jette og kan varmt anbefale Jette som behandler. Jeg starte på behandling hos Jette pga. at jeg var lang tids sygemeldt med stress for anden gang, indenfor to år og min krop havde alle symptomer. Den havde været på overarbejde i lang tid, så som søvnløshed, smerter, uro, havde ikke lyst eller overskud til at se andre mennesker. Da jeg havde nemt til tåre, var også blevet fyret fra det job, jeg havde haft i næsten 12 år.

Jeg startede op med at blive behandlet med en kombination af Zoneterapi, øreakupunktur og massage.

Jeg mærkede ret hurtig en bedring på alle punkter, er ikke i tvivl om behandlingen og de peptalk Jette havde givet mig, var det rigtig for mig.

Lillian

Jeg havde en sygdoms periode på et par måneder henover sommeren. Dette efterlod mig total energiforladt, træt og uden det overskud, jeg normalt havde.

Jeg syntes, jeg prøvede alt for ligesom at få kroppen og sindet op i gear igen, men fandt ikke rigtigt det der gav et afgørende skub.

Altså lige indtil jeg blev foreslået en body & mind behandling ( en kombination af zoneterapi og guidet meditation)hos Jette.

Jeg var en anelse skeptisk, da jeg aldrig har kunnet koncentrere mig i mine forsøg med meditation, men under denne behandling lykkedes det. Jette guidede og formåede at fastholde mig koncentration, og fornemmelsen i både krop og hoved var fantastisk rar under behandlingen.

Bedst af alt var dog resultatet. Jeg kunne allerede i dagene efter mærke forskel, min krop blev igen fyldt med energi, jeg kunne begynde at passe mit aftenarbejde, som jeg længe havde været alt for træt til og jeg begyndte igen at have både energi og overskud til også at passe min fitnesstræning. Jeg kan varmt anbefale denne behandling hos Jette, dette vil være fremover være min forkælelse for krop og sjæl, i perioder hvor overskuddet og energien er mindre

11

Mvh Luise

Tak for en god behandling.Efter en Body and Balance behandling gik jeg derfra med oprejst pande og med fornyet energi. Dette er efter en fantastisk gang massage samt en guidet meditation, som har ændret mit syn på mange udfordringer jeg har slås med den seneste tid.

Jeg føler mig klar til hverdagens udfordringer og har fået ny energi og mine smerter i ryg og lænd er i bedring og klar til mit job som kørende sælger. Det er en behandling jeg vil til igen snarest således jeg kan forsætte den positiv udvikling som er sat i gang allerede efter 1 behandling.

Med venlig hilsen Ole Mouritsen

Brug dette kursus som god inspiration, hvis du går og “tumler” med en tanke – Du gerne vil gøre til en handling.

5489a7fc-07e3-4c5f-902f-98d34882c2e8_1_201_a

Marlene Tvedskov

Det virker! Efter kun 2 behandlinger er jeg blevet gjort fri for en bro/højde fobi. Det var stort, da jeg kørte over broen, uden angst. Jeg bruger også de lærte redskaber i andre situationer. Og det hjælper mig.

Kærlig hilsen
Ann-Mari

Jeg kom til Jette, fordi jeg havde været ude for en bil ulykke og det havde sat sig som angst i min krop. Efter første behandling fik jeg det meget nemmere ved at køre bil og efter 3 behandlinger var angsten forsvundet helt og samtidigt med havde jeg fået ændret mit reaktionsmønster på aggressive mennesker.

Mvh

Johanne